пʼятниця, 23 листопада 2007 18:41

На каналі ВДТ з"явиться програма для чоловіків

  Іван Педорук: ”Я двічі вступав до театральних вузів. Бажання реалізуватися як актор залишилося”
Іван Педорук: ”Я двічі вступав до театральних вузів. Бажання реалізуватися як актор залишилося”

Минулого тижня в ефірі Вінницького державного телебачення (ВДТ) з"явилася щоденна програма "Новий день".

— До її виходу готувалися два місяці, — каже заступник директора ВДТ 34-річний Іван Педорук. — Ця передача зроблена за зразком "Сніданку з 1+1". Веде її Світлана Васюкова. О 7.20 йдуть новини, а потім — різноманітні розважальні сюжети та музика. Закінчується вона о 9.00. Запрошуватимемо на інтерв"ю вінницьких музикантів, дизайнерів.

Чи чекати глядачам іще на нові проекти?

— Усі канали роблять лише програми для жінок. А ми з нового року запустимо програму "Чоловічі забаганки" — передачу для чоловіків. У ній будуть розповідати про машини, клуби, більярд, одяг. А ще чоловіки зможуть звертатися на ВДТ і пропонувати теми. Передача буде виходити двічі на місяць по суботах. По черзі її вестимуть Віктор Мазелевський та Сергій Литвинов.

Що нового з"явиться у програмі "Панорама тижня", яку ви ведете?

— Хочемо запрошувати до студії експерта, який протягом п"яти–семи хвилин коментуватиме найголовнішу подію тижня. Зараз у нас є  передача, що підсумовує події тижня.

Ви знімалися в кіно. Нині маєте якісь пропозиції?

— Я свого часу двічі вступав до театральних вузів. Бажання реалізуватися як актор залишилося. П"ять років тому вінницький режисер Валерій Шалига запропонував знятися у трисерійному фільмі "Фатальна помилка". Створювався він у нас на базі ВДТ. Мені дали роль другого плану. Я грав майбутнього зятя директора фірми, що хотів знести історичні будівлі та побудувати автозаправку. Моя наречена була проти будівництва. І ми з нею через це протиріччя розійшлися.

У фільмі була сцена в сауні. Довелося зніматися роздягнутим. Дружина поставилася до цього з розумінням. Сцен ревнощів не влаштовувала.

Поки ніяких пропозицій зніматися не маю. Хотів би спробувати себе в театрі.

Зараз ви читаєте новину «На каналі ВДТ з"явиться програма для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі