середа, 05 січня 2011 20:23

На благодійному вечорі зібрали понад 259 тисяч гривень

У муздрамтеатрі ім. Садовського відбувся доброчинний концерт вінницької дизайнерки Ольги Родченко, власниці торгової марки "Ольгара". Зібрали понад 259 тис. грн. Торік було 25 тис.

Гроші перерахували обласній дитячій лікарні. Підуть на хіміотерапію онкохворим дітям. Найбільші внески — по 5 тис. грн — зробили благодійний фонд Петра Порошенка, завод "Кристал", фірми "Авіс" та концерн "Поділля". Мер Володимир Гройсман надав із міського бюджету 50 тис. грн.

— Любов — це єдине, що можна дати іншому, нічого не відбираючи у себе. Ми даруємо любов онкохворим діткам. Можливо, сьогодні врятуємо життя видатній людині, — каже Ольга Родченко, 32 роки. На вечорі вона представила нову колекцію одягу "Есенція впливу".

Гостям пропонують класти гроші в скриньки. Їх розносять кілька дівчат по залу. Із балконів другого та третього ярусів люди кидали купюри. Потім витвори мистецтва продавали з аукціону.

— Мені подобається шити іграшки і дарувати їх дітям. Я сама зателефонувала Ользі Родченко й запропонувала допомогу. Знаю, як таким дітям хочеться тепла та підтримки. Я пережила рак і вилікувалася від нього, — каже 15-річна Галина Крюк. Вона продала власноруч пошиту м'яку іграшку за 2 тис. грн.

Під час торгів найдорожче пішов лот польського консула Кшиштофа Свідерека — набір рідкісних дисків Шопена. Його купила вінничанка за 3500 грн. На святі безкоштовно співав народний артист Володимир Гришко. Він за два диски вторгував 1 тис. грн. Іще чекали на співака Петра Чорного. Але той за день до концерту потрапив до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На благодійному вечорі зібрали понад 259 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі