четвер, 22 листопада 2007 07:08

Можна купити комп"ютер зі знижкою

22 листопада на першому поверсі кінотеатру ім. Коцюбинського у Вінниці розпочалася виставка "Комп"ютер та поліграфія-2007". Вона триватиме до п"ятниці.

Майже всі комп"ютери та монітори тут можна придбати з 20% знижкою.

— Купив "Панасонік" за 2600 гривень, — говорить Лесь Білаш, 35 років, зі Жмеринки. — У магазині бачив такий же на 500 гривень дорожчий. Торік був на першій такій виставці у Вінниці. Нині спеціально приїхав за технікою.

Цьогорічну розробку фірми "Самсунґ" із прозорим системним блоком представила вінницька фірма "Титан".

— У нас також є блок з екранчиками на панелі збоку. На них постійно висвітлюється час. Такий годинник може працювати як будильник і подавати звуковий сигнал, — розповідає 30-річний менеджер із продажу "Титану" Валентин Кудряшов.

Серед новинок — GPRS-навігатори з картою. Пристрій схожий на мобілку, має чотири кнопки, автоматично визначає місцезнаходження і за визначеним пунктом може накреслити маршрут для проїзду автомобіля. Коштує 1,9 тис. грн.

— Хороша штука, — роздивляється систему вінничанин Андрій Мельник. — Є карта Вінниці.

Цьогоріч виставка безкоштовна. Торік за вхід платили 5 грн. Тоді було вісім фірм — майже всі з Києва. Нині у виставці беруть участь 29 фірм, що займаються комп"ютерами, та п"ять — поліграфією.

— Мало фірм і продукції, — скаржиться житель Вінниці Борис Андрійчук, 35 років. — Як для професіонала — нема що дивитися. Тішать ціни, що нижчі за магазинні, та кілька нових вінницьких фірм, яких раніше не знав.

Зараз ви читаєте новину «Можна купити комп"ютер зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі