вівторок, 24 червня 2008 19:59

Мотоцикліст побив водія маршрутки

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  Понеділок, 15.10, Вінниця, вулиця Соборна: водій мотоцикла ”Кавасакі” Борис Бровченко б’є водія маршрутки ”Агрономічне–Зал. вокзал” Володимира Чобана. У нього з голови тече кров
Понеділок, 15.10, Вінниця, вулиця Соборна: водій мотоцикла ”Кавасакі” Борис Бровченко б’є водія маршрутки ”Агрономічне–Зал. вокзал” Володимира Чобана. У нього з голови тече кров

23 червня о 15.10 на вул. Соборній у Вінниці пасажири маршрутки "Агрономічне — Зал. вокзал" почули за вікнами сильний рев двигуна. Автобус "Івеко" зупинився. Люди в салоні зауважили, що неподалік на дорозі між трамвайними коліями лежить мотоцикл "Кавасакі". Із його двигуна витікає масло.

— Наш водітєль обігнав жовтий "Богдан", — розповідає про пригоду пасажирка маршрутки Ірина Токан, яка сиділа на першому сидінні. — Мотоцикліст ударяє кулаком в лобове дзеркало маршрутки. Кричить: "Я тебе зара задушу, заб"ю".

Із маршрутного таксі вийшов водій Володимир Чобан, 53 роки.

— Шо ти робиш? — кричить.

Мотоцикліст починає бити маршрутника по обличчю та ногах. Штовхає на тротуар. Чобан ударяється головою об стовп. Капає кров. Мотоцикліст продовжує бити й лаятися. Літній перехожий хапає його за руку. Розбороняє. Чобан іде до "Івеко", витирає на собі кров.

Троє працівників ДАІ під"їхали за 5 хв. Один із правоохоронців — на скутері. Перед ними обоє водіїв сваряться. Хочуть знову битися. З"ясовується, мотоцикліста звати Борис Бровченко.

— Чо ти нормальним людям дороги не даєш? — горланить і матюкається Бровченко. — Я йому шо, мальчик. Надо порядок соблюдать. Єсть правила одні для всіх. Для тебя 50 копійок не самое главное, а безопасность людей.

— Я не спешил, потихоньку ехал. Он вплотную подъехал и кулаком в лобовое зеркало, — пояснює Чобан. — Не втримується і падає. 40 років людей возю, вмію їздити. Треба було стікло бити? Розмахався. Поговорим у суде. Я тебе мешал ехать?

— Да, мешал, — кричить мотоцикліст. — Тебе дать еще п…?

Мотоцикліст телефонує з мобілки. Через 20 хв. на авто під"їжджають його троє знайомих. Потім на місці пригоди з"являється дружина водія маршрутки. Хто її повідомив і як вона дісталася — не зрозуміло.

— Нікуди не відпускайте цю тварь, у мене двоє дітей, — звертається жінка до даїшників. — Мне не нравяться його глаза. Ви його на експертизу поведіть.

— Ви будете командувати, що мені робити? — піднімає очі працівник ДАІ.

Борис Бровченко нічого не говорить.

— Вы не видете, я не могу отойти, — тікає в бік із товаришем мотоцикліст.

40-річний Віталій Бондарчук із міського відділу оформлення ДТП каже, що обоє водіїв були тверезими. У Бровченка не було прав. Документи на мотоцикл прострочені. При собі їх не мав. Мотоцикл відвезли на штрафмайданчик.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикліст побив водія маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі