пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:17

Микола Гравацький стрибнув з 10-го поверху

Уночі 29 вересня на вул. Свердлова, 157 у Вінниці з десятого поверху стрибнув Микола Гравацький, 45 років.

— Якраз того вечора торгувала, — розповідає 28-річна Людмила Порхун, продавець нічного магазину, що розташований навпроти будинку. — Зайшов чоловік купити сигарет, він прогулювався із собакою. За секунду повертається з отакими круглими очима. Говорить, що людина з балкона звалилася.

Жінка каже, галасу над трагедією не здіймали.

— Приїхали "скора" та міліція, — продовжує. — Десь через півгодини роз"їхалися.

Квартира Гравацьких розташована на останньому, десятому поверсі. Балкон виходить у бік проїжджої частини. На першому поверсі ремонтують балкон. Поряд із ним місцеві мешканці насадили молоді дерева.

Микола Гравацький помер на місці.

У прес-центрі управління надзвичайних ситуацій на Вінниччині повідомляють: чоловік скоїв самогубство через сімейну сварку. Він був напідпитку.

— Здається, у родині були якісь проблеми через те, що Микола випивав, — розповідає сусідка Гравацьких, ім"я не називає. — От жінка його за це й сварила. Хоча коли ховали, то розповідали: він зірвався з балкона, бо хотів налагодити антену.

Микола Сергійович жив у квартирі з дружиною та дорослим сином.

Зараз ви читаєте новину «Микола Гравацький стрибнув з 10-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі