четвер, 31 березня 2011 18:55

Металочерепиця служить 50 років

Автор: фото надане ”Арсенал-Центром”
  Олексій Бурлака: ”У нас ціна помірна, бо закуповуємо сировину без посередників напряму у металургійних заводів”
Олексій Бурлака: ”У нас ціна помірна, бо закуповуємо сировину без посередників напряму у металургійних заводів”

Оптимальним покрівельним матеріалом є металочерепиця. Щоб дізнатися, як вибрати найякіснішу, ми звернулися до спеціалістів із товариства "Арсенал-Центр". Це представник лідера українського ринку з виробництва покрівельних та фасадних матеріалів Промислової групи "Арсенал". Говоримо з директором фірми "Арсенал-Центр" Олексієм Бурлакою.

Чому металочерепиця така популярна на ринку будматеріалів?

— По-перше, термін її експлуатації становить 50 років. По-друге, її невелика вага значно здешевлює облаштування покрівлі під її монтаж. Один квадратний метр важить лише 5 кілограмів. По-третє, її ціна є помірною та гнучкою.

Що ви маєте на увазі, говорячи "помірна ціна"?

— У нас є вісім цінових категорій для різної платоспроможності покупця. Широка кольорова гама. Ціна помірна за рахунок того, що сировину закуповуємо напряму без посередників у провідних металургійних заводів Європи, Південної Кореї, Індії та Росії. Маємо ексклюзивний договір із південнокорейським концерном Dongbu steel. Вартість продукції однакова для поставок по всій території України. Якщо замовляють понад 1000 "квадратів", доставка безкоштовна. На всю металочерепицю надаємо гарантію. Також у вартість входить повний комплект консультаційних, технічних та розрахункових послуг. Пропонуємо повний набір комплектуючих: гідро- та пароізоляційні плівки, утеплювачі, саморізи, карнизні, конькові, торцеві планки, водостічні системи, мансардні вікна, дахові вилазки. Усю комплектацію до кожної покрівлі спеціалісти добирають безкоштовно. Маємо гнучку систему знижок для всіх.

Які особливості ринку металочерепиці на Вінниччиніі?

— В області велика конкуренція на ринку металочерепиці та профнастилів. Окрім українських виробників, є контрабанда з Польщі. Рекомендував би клієнтам не спокушатися на низьку ціну. Адже основна частина такої продукції низькоякісна й несертифікована.

У чому перевага вашої компанії?

— Ми входимо до промислової групи "Арсенал". Це провідна українська компанія, яка має 15 заводів по Україні. У нас 60 представництв, великі виробничі потужності. Використовуємо нове фінське та італійське обладнання. Уся продукція відповідає екологічним, технічним та іншим вимогам, які ставлять до такого виду продукту в Україні й країнах ЄС. Понад 10 відсотків товару промислової групи замовляють за кордоном.

2007 року ми вивели на ринок принципово новий продукт — унікальну металочерепицю з алюмооцинкованої сталі з поліестровим покриттям. Алюмооцинкована сталь — це сталь, покрита сплавом 55 відсотків алюмінію, 43,4 — цинку та 1,6 — кремнію. Основні переваги алюмоцинку — довший термін служби, ніж в оцинкованої сталі (від 3 до 6 разів), висока теплостійкість (витримує температуру плюс 315 градусів), чудово відбиває світло. На неї даємо гарантію 20 років.

Зараз ви читаєте новину «Металочерепиця служить 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі