четвер, 12 червня 2008 20:36

Мешканці 31 малосімейки зможуть приватизувати квартири

Міська рада Вінниці прийняла на баланс міста 31 гуртожиток. Їм дадуть статус малосімейок, і їх мешканці зможуть приватизувати квартири.

На початку року мешканці гуртожитку на вул. Станіславського, 16 ледь не залишилися без житла. Гуртожиток був на балансі ремонтно-будівельного управління і після його розпаду відійшов керівникові підприємства. Власник вирішив продати будинок. Люди відстояли своє житло.

— До мене зверталося багато вінничан, щоб гуртожитки різних форм власності можна було убезпечити від продажу, — говорить мер міста 30-річний Володимир Гройсман. — Вибір невеликий: або ми гуртожитки забрали у стані, в якому вони були, або люди могли залишитись без житла. Тому вони були прийняті у комунальну власність.

У Вінниці 102 гуртожитки. Їх ремонт проведуть за рахунок міського бюджету — цього року передбачено понад 1 млн грн. Розпочато роботи з капітального ремонту гуртожитків по вул. Тарногродського, 37, 39, 41. Для капремонту прийнятих на баланс міста гуртожитків необхідно 20 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці 31 малосімейки зможуть приватизувати квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі