середа, 16 січня 2008 18:42

Мер Кам"янця-Подільського став заступником міністра

Міського голову Кам"янця-Подільського Хмельницької області 49-річного "бютівця" Олександра Мазурчака призначили заступником міністра з питань житлово-комунального господарства України. Наказ про призначення підписала Юлія Тимошенко.

— На 70 відсотків програми, які є в Кам"янці-Подільському, вирішуватимуться в Києві, — каже Мазурчак. — Нині треба бути в столиці, щоб сприяти надходженню грошей у своє рідне місто.

За законом він має скласти повноваження мера. Після цього Верховна Рада може призначити вибори міського голови. На позачерговій сесії міськради 11 січня Мазурчак не виступив із заявою про відставку. Очікують, це станеться днями.

Олександр Мазурчак — інженер-механік за освітою. Починав робітником на місцевому цукрозаводі. Двічі його обирали міським головою.

Своїм наступником він бачить також представника БЮТу. Ім"я кандидата назве після консультацій у місцевій парторганізації.

Мазурчак є президентом асоціації "Енергоефективні міста України" та першим президентом всеукраїнської організації "Клуб мерів".

Зараз ви читаєте новину «Мер Кам"янця-Подільського став заступником міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі