четвер, 11 вересня 2008 21:10

Мавпа Вітя любить дівчат-білявок

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  23-річний працівник пересувної виставки екзотичних тварин Олег Ковальський несе 3-метрового пітона на вулицю
23-річний працівник пересувної виставки екзотичних тварин Олег Ковальський несе 3-метрового пітона на вулицю

В обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка екзотичних тварин "Світ джунглів". У 32 тераріумах живуть змії, пітони, анаконди, отруйні жаби, черепахи, крокодили, миші, скорпіони. Власниця тварин Оксана Чупик, 30 років, каже, що відвідувачам найбільше подобаються попуга Гоша та мавпа Вітя.

— Гоша говорить: "Гоша хороший" і "Спать! Пора спать! Всем спать!". Ще танцює і показує, який він орел — підіймає крила і витягується на весь зріст, — сміється жінка. — А Вітя трохи вредний,  йому 7 років і він любить дівчат з білявим волоссям. Коли бачить їх, у нього хвіст стає дибом, посилає їм поцілунки, скаче. А буває, що і зуби показує. Любить пельмені, вареники, голландський сир, сок і терпіти не може макаронів.

Тернополяни Оксана Чупик і її чоловік 34-річний Мавлідін Садає організували виставку шість років тому.

Брали тварин на виплату

— Малік починав із ящірки ігуана, — розповідає жінка. — Вона в нього в гуртожитку в тераріумі жила. Потім ми брали тварин на виплату. Показували їх на виставках, а гроші віддавали згодом. Зараз у нас 60 екземплярів.


Виставка триватиме до 3 листопада. Працює щодня з 10.00 до 20.00. Квиток для дорослих 15 грн, дітей — 10, пенсіонерів і студентів — 12. Дітям до 3 років вхід безплатний. Вартість фотографії — 15 і 10 грн. На фотоапарат відвідувача — по 5 грн за кожну тварину. Адреса: Вінниця, вул. Соборна, 19.

Зараз ви читаєте новину «Мавпа Вітя любить дівчат-білявок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі