середа, 26 грудня 2007 19:28

Мати з донькою загинули під час пожежі

У селищі Браїлів Жмеринського району на Вінниччині у двокімнатній хаті на вул. Леніна загинули 80-річна Надія Бачинська та її 49-річна донька Любов Свята.

— Надія Олександрівна вже давно на пенсії була, а Люба колись на нашому цукрозаводі працювала, — каже секретар селищної ради Віра Антонова, 40 років. — Років п"ять тому розлучилася з чоловіком і переїхала до матері. Останнім часом нічим не займалася.

Жінки жили в 50-річному цегельному будинку, перекритому шифером. Узимку грілися старим саморобним каміном.

Близько п"ятої ранку 24 грудня Надія Олександрівна прокинулася від запаху диму.  Очевидно, хотіла вибігти надвір, але знепритомніла, впала й задихнулася. Її тіло знайшли при виході з будинку.

— Любов, за словами селян, частенько випивала, — розповідає Віталій Семенюк із прес-служби обласного ГУМНС. — Імовірно, випадково перевернули обігрівач. Від нього й зайнялися речі.

Кімната вигоріла повністю. Від ліжка, де спала Любов, залишилися самі пружини.

— Тіло Святої пожежникам довелося віддирати від підлоги, — каже Семенюк.

На шафі в сусідній уцілілій кімнаті пожежники побачили півметрову штучну ялинку. Її вже прикрасили іграшками.

— Похорон організовував старший син Надії Микола, — веде далі Віра Антонова. — Він живе з дружиною в іншому кінці Браїлова. Приїздив також син Люби, 29-річний Микола. Він живе з сім"єю у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Мати з донькою загинули під час пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі