вівторок, 13 травня 2008 18:16

Маршрутка з 16 пасажирами врізалася у причеп у Вінниці

— Я проїжджала на тролейбусі, коли це сталося, — розповідає 25-річна Олеся Свиридова. Жінка була очевидцем аварії 12 травня у Вінниці. — Бусик ні з того ні з сього прямо на кузов з кірпічами, що стояв припаркований, як налетить. Страх Господній! Лобове скло буса з боку пасажирів аж до сидінь прогнулося.

Аварія сталася після третьої дня навпроти торговельного центру "Бастилія" по вул. Пирогова. Поряд зводять торгово-житловий комплекс.

Маршрутка "Вишенька–Залізничний вокзал" везла 16 пасажирів. Усі сиділи. Кажуть, що саме це врятувало життя людей. Від удару крісла повиривало. Пасажирів випускали через аварійні задні двері, бо вхідні від удару прогнулися. Двох хлопців, 12 та 17 років, які сиділи найближче до виходу, доправили до обласної дитячої лікарні. Молодшого зі струсом головного мозку та рваними ранами, старшого — із переломом ключиці. Дев"ятьох дорослих обстежили на станції швидкої допомоги. Нікого не шпиталізували.

Перед виїздом на маршрут 41-річний водій приватного таксі пройшов медогляд.

— Водія спасла захисна подушка, — продовжує Свиридова. — Та він, напевно, нормально вдарився. Вона була у крові.

Слідчі з"ясовують причини аварії. Ім"я водія не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка з 16 пасажирами врізалася у причеп у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі