четвер, 09 жовтня 2008 19:21

Марія Веприк лікує грижу масажем та міддю

Автор: фото: Олександр ГАЛІЗА
  Марія Веприк прикріплює до проблемних місць мідні пластини. Залишає їх на тілі на добу. Потім знімає, робить масаж і ставить нові. Цілителька запевняє, що вони прискорюють лікування
Марія Веприк прикріплює до проблемних місць мідні пластини. Залишає їх на тілі на добу. Потім знімає, робить масаж і ставить нові. Цілителька запевняє, що вони прискорюють лікування

65-річна Марія Веприк із міста Тульчин 29 років лікує хребцеві грижі. У черзі до її кабінету стоїть кілька людей.

— Я родом із Липовецького району. Зараз живу на Буковині, — розповідає вчителька математики Станіслава, 39 років. Прізвище не називає. — Коли захворіла, приснився сон, що вилікує жінка на ім"я Марія. До цього лікувалася в санаторії, та стало ще гірше. Майже не ходила. Цілителька виявила шийну, грудну грижі й розсіяний склероз.

Після кількох сеансів жінка почала самостійно ходити, покращилося самопочуття.

Для лікування гриж Марія Веприк використовує мідні пластинки та банки.

— Перед тим як почати — роблю масаж, — каже цілителька. — Розминаю все тіло. Від ніг і до голови, розтираю хребет. Кремами не користуюся, беру топлене сало.

На найбільш проблемні місця Веприк ставить мідні пластини. До тіла прикріплює їх за допомогою ізоляційної стрічки. Так лишає на добу.

— Мідь витягує з організму шкідливі речовини, — продовжує. — Уплотнєнія я нащупую пальцями. Треба хоча б місяць походити на процедури, щоб був результат.

Мідь витягує з організму шкідливі речовини

Деякі пацієнти приходять на масаж незрячими, а через кілька сеансів починають бачити.

— Це не диво. Часто грижа утворюється на позвонку, який відповідає за зір.

47-річного Віталія Петрука, інваліда першої групи з Вінниці привезли батьки. Він не рухався й не бачив. Розпізнавав батьків за голосами. Після місяця лікування потроху став ходити й бачити.

— Ми ледве на другий поверх із чоловіком його винесли, — говорить мати Віталія Надія Петрук, 68 років. — Де тільки не були. Цілителька виявила три грижі — шийну, грудну шостого і сьомого позвонка й поперекову. За місяць син піднявся.

— За три останніх роки з"явилося дуже багато хворих, що мають водянисті грижі, — уточнює Веприк. — Їх обов"язково треба розробляти, а рідину витягувати міддю, навіть банками. На жаль, є багато пацієнтів із сірінгомієлією, розсіяним склерозом, гангреною ніг. Кількох із сірінгомієлією, яку наші лікарі не визнають, я  відправила, бо хребет виявився розтягнутим, як у маленької дитини в рік. Якщо ця недуга прогресує, то в людини може повністю відняти ноги.

Веприк уточнює, що грижу можна лікувати тільки масажем, але тоді це триватиме вдвічі довше:

— Приходять до мене і з депресіями. Шийна грижа якраз їх викликає, бо перекриті й корешки позвонка, і центральний нерв. Коли ядро, в якому знаходяться диски з фіброзними кільцями, лопає, рідина витікає за межі позвонка й утворюється гній. Кров, що доходить до грижі гусне, судини звужуються. Кровообіг мозку порушується.

Після лікування людині із хворим хребтом не можна піднімати нічого важкого, робити різких рухів.

Зараз ви читаєте новину «Марія Веприк лікує грижу масажем та міддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі