вівторок, 06 листопада 2007 07:09

Магазин розіграє путівку до Польщі

Одному з найбільших вінницьких магазинів "Варшава" 24 листопада виповнюється п"ять років. У цей день покупці зможуть виграти одну путівку до Варшави та Кракова, мікрохвильовку, три мобілки "Нокія", 10 електрочайників та фени.

— Кожен, хто купив у магазині протягом місяця продукцію на 20 гривень, може стати учасником розіграшу, — пояснює 27-річний Сергій Тріфонов, менеджер магазину "Варшава", що на вул. 50 років Перемоги. — Треба на чекові написати своє прізвище, мобільний телефон та кинути його у скриньку біля виходу.

Торік головним призом був холодильник.

— Я торік виграла мобільний, — хвалиться 30-річна Олена Пархомчук. — Як приходжу в магазин, стараюся зараз взяти на 20 гривень продуктів. Цей місяць уже вкинула вісім чеків. Погано, що відділи у "Варшаві" поділені — кожен вибиває свій чек.

У святковий день поруч із магазином виступатимуть музичні гурти, серед яких "Очеретяний кіт". Протягом дня проводитимуть безкоштовні дегустації ковбаси, сиру, печива, соків. Увечері — святковий феєрверк.

Цього року у Вінниці відкрили другий магазин "Варшава" на вул. Хмельницьке шосе. Там акцію не проводять.

Зараз ви читаєте новину «Магазин розіграє путівку до Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі