пʼятниця, 11 квітня 2008 17:07

Листоношам вручили велосипеди

У середу, 9 квітня, відбулося нагородження кращих працівників вінницької дирекції Укрпошти. Представники української філії компанії "Проктер енд Ґембл" вручили листоношам велосипеди.

— На Вінниччині працює понад п"яти тисяч поштовиків, — пояснює заступник генерального директора Укрпошти Петро Ружицький. — Вінницька область найкраще справляється з передплатою і реалізацією продукції. Тому отримали найбільшу кількість велосипедів.

Усього в Україні філія "Проктер енд Ґембл" роздасть 1000 велосипедів. Вінниччина отримала 105. Шаргородському центру поштового зв"язку вручили 16.

Перший велосипед подарували листоноші 49-річній Людмилі Мартинюк із села Лука-Мелешківська Вінницького району.

— У мене шістсот хат, за день доки обійдеш — ніг не відчуваєш. Зараз буду на велосипеді. Це як у тому мультфільмі "Простоквашино", що листоноша там злий був, бо у нього велосипеда не було, — сміється жінка. Сертифікати на велосипеди вручили керівникам 12 центрів поштового зв"язку Вінниччини. Вони мають визначити найкращих листонош і передати їм подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Листоношам вручили велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі