четвер, 14 лютого 2008 19:11

Леся Крупчика вбило бурулькою

— Він вийшов надвір. Мав худобу порати, — розповідає вдова 56-річна Лариса Поліщук. — Я була в хаті, почула, що Лесь закричав. Вибігаю на двір, а він лежить без тями. Покликала сусідку врачиху. Вона сказала, що чоловік мертвий. Біля нього валялася купа розбитого льоду. У нас під стріхою розтавало і висіло кілька сосульок. Одна з них десь на півметра, кілька менших. Просила ж Леся збити їх.

Пригода сталася 7 лютого у вінницькому мікрорайоні Тяжилів.

Лесеві Поліщуку було 57. Родом він із Молдови. П"ять років тому розлучився із першою дружиною та поїхав до Вінниці на заробітки. Із Ларисою Поліщук жив у цивільному шлюбі. Від першої дружини мав трьох дорослих дітей.

— Як узнали, що батька вбило, то стали нарікати, що то я, — плаче. — А ми ж мирно жили. Його перва жінка померла місяць тому у ванній від серцевого нападу. Це вона його забрала на той світ.

Два роки тому на старшого брата Леся, який жив у Молдові, впала півметрова бурулька з 5-поверхового будинку. Чоловік помер.

Тіло Леся Крупчика забрали діти. Його поховають поряд із першою дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Леся Крупчика вбило бурулькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі