понеділок, 25 лютого 2008 18:36

Квартири продають по 4 тисячі гривень за "квадрат"

Зведення чотирьох багатоповерхівок загалом на 300 квартир розпочали в райцентрі Шепетівка Хмельницької області. Охочі можуть купити помешкання.

— Уже вигнали два з дев"яти поверхів. Здача запланована на перший квартал 2009 року, — кажуть телефоном у фірмі "Тонус", що зводить 71-квартирний будинок на просп. Миру. — Перший внесок складає не менше 30 відсотків від вартості квартири. Квадратний метр коштує 4 тисячі гривень. Площа помешкання від 40 квадратних метрів.

Будівництво ведуть хмельницькі будівельні фірми "Зодч-А", "Будьмо!" та "Будсервіс".

— Зводитимемо багатоповерхівки за передовими технологіями, із вмонтованими в будинок торговельними комплексами, — зазначає головний архітектор міста Володимир Донков, 55 років. — Раніше під магазини реконструювали старі приміщення або переобладнували квартири на першому поверсі.

Крім того, в центрі Шепетівки на місці колишнього Будинку піонерів півроку як зводять торговельно-розважальний центр на 4 тис. кв. м. На другому поверсі там будуть фітнес- та спортивний клуби, тренажерний зал. На першому — супермаркет.

— У місті поки що немає сучасних закладів для дозвілля, — каже замовник будівництва Руслан Савчук, 25 років.

Зараз ви читаєте новину «Квартири продають по 4 тисячі гривень за "квадрат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі