четвер, 24 березня 2011 16:45

"Корса" об'єднує сусідів

Автор: фото надане ТМ ”Корса”
  Працівник монтує балконний вихід  торгової марки ”Корса” в одній із вінницьких квартир. Він буде надійно зберігати тепло та зменшувати шум вулиці
Працівник монтує балконний вихід торгової марки ”Корса” в одній із вінницьких квартир. Він буде надійно зберігати тепло та зменшувати шум вулиці

Вікно — це не тільки профіль і фурнітура. Термін та комфортність його експлуатації залежить від важливих етапів. Це грамотний вимір, проектування виробу з урахуванням вагових та вітрових навантажень, виготовлення виробу і якісний монтаж.

— Ми даємо 10-річну підтверджену гарантію на вироби торгової марки "Корса", — говорить Олег Левчук, технічний директор "Корси". — Пластикові вікна — це покупка не на один день. І до питання вибору виробника треба підходити з усією серйозністю. Насамперед, потрібно звертати увагу, хто є виробником профілю. Відіграє роль його камерність, екологічність, енергозбереження. Ми пропонуємо німецькі профільні системи "Рехау". Вони вирізняються високою ударною в'язкістю, збереженням кольору та незмінністю геометричних форм.

Також першою в Україні "Корса" представляє інноваційний профіль "Рехау Генео".

— Ми можемо назвати його профілем майбутнього. Адже це унікальна розробка, що не має аналогів в Україні. Ми звикли до того, що рама й стулка металопластикового вікна — це пластиковий профіль, усередині якого сталеве армування. Воно надає конструкції міцності, твердості. Принципова відмінність "Рехау Генео" у тому, що при виробництві профілю використовують фіброволоконний матеріал "Рау Фібро". Завдяки йому можна повністю відмовитися від подальшого армування профільної системи, — зауважує технічний директор. — "Рау Фібро" забезпечує рекордну міцність і опір до навантажень. Протягом багатьох років цей матеріал відмінно зарекомендував себе в авіабудівництві й конструкціях гоночних автомобілів для "Формули-1". А тепер завдяки розробкам "Рехау" його використовують у профільних системах.

Перше вікно "Рехау Генео" в Україні виготовили на виробництві "Корси" у серпні 2010 року.

— Його габаритні розміри і теплові характеристики перевищили усі наші сподівання. І ми з надзвичайною гордістю пропонуємо усім клієнтам установлення вікон, які дозволять максимально заощаджувати витрати енергії. Також дуже важливо обрати якісний склопакет. Він повинен мати енергозберігаюче скло, гарну звукоізоляцію та світлопроникність.

Зараз компанія пропонує енергозберігаючі склопакети нового покоління — із заповненням криптоном.

— Ми перші в Україні запроваджуємо такі склопакети, — продовжує Олег Валентинович. — Склопакети з криптоном зберігають тепло у 2,6 раза краще, ніж повітря та у 1,8 раза краще, ніж аргон. Через високу щільність і в'язкість криптону склопакети зберігають свої властивості протягом 29 років. Швидкість звуку у ньому на 30 відсотків менша, ніж в аргоні, і на 36 менша, ніж у повітрі. Тому це прекрасний звукоізоляційний матеріал. Криптон є складовою повітря, отже, безпечний для здоров'я людини.

Слід також звертати увагу на регульованість, антикорозійність та протизламність фурнітури і матеріал, з якого роблять ущільнення.

— А долучившись до акції "Сусіди, єднайтеся! Гуртом дешевше!", можна суттєво заощадити. Якщо ви зробите спільну покупку, отримаєте знижки, — гарантує Олег Левчук. — Сусідам, що замовили разом не менше трьох вікон, 24 відсотки знижки. Якщо замовили не менше семи, 26 відсотків знижки, і 28 — при спільній покупці хоч 15 вікон. Бажаємо вам приємних та якісних покупок.

Зараз ви читаєте новину «"Корса" об'єднує сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі