четвер, 05 червня 2008 18:59

Кондиціонер установлять за 2500 гривень

30-річний Владислав Леванчук із села Березина Вінницького району щодня їздить у обласний центр на роботу власним автомобілем "ланос". Цього року чоловік вирішив поставити у машину кондиціонер.

— Коли купляв авто, думав кондиціонер не знадобиться, — розповідає Владислав. — Улітку їздити жарко, в машині нічим дихати, до вечора піднімався тиск, боліла голова.

Кондиціонери в автомобілі у Вінниці встановлюють п"ять фірм.

— Мені порадили кондиціонер "Альпарі", — розповідає Леванчук. — Установлювали його протягом двох днів. Повністю розбирали обшивку машини, переробляли електрику.

Установка кондиціонера обійшлася Владиславові в 2500 грн.

— Тепер машина бере на півтора літра бензину більше, ніж раніше, — продовжує чоловік. — На фірмі пояснили, що дорожчі кондиціонери не впливають на кількість витраченого пального. Додатково мені встановили підігрів заднього скла. За це грошей не взяли.

Автомобільні кондиціонери в середньому коштують від 1500 до 7500 грн.

— З початку літа з проханням встановити кондиціонер до нас звернулося 10 людей, — розповідає директор "Транссервісу" 35-річний Олег Драпалюк. — Записуються за місяць. Встановлення кондиціонера займає два дні.

Зараз ви читаєте новину «Кондиціонер установлять за 2500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі