середа, 19 березня 2008 17:40

Колхановські побудують торговельний центр

До кінця року в селищі Летичів Хмельницької області на території стихійного ринку "Злагода" зведуть торговельно-сервісний центр "Новий світ" та критий ринок.

Інвестором будівництва стало подружжя підприємців Колхановських із Хмельницького. Оцінили проект критого ринку та двоповерхового "Нового світу" майже в $300 тис., а туалету — у $15 тис. За словами забудовника, умовою селищної ради було будівництво громадського туалету на місці занедбаного.

— На території "Злагоди" працює 300 підприємців. Вони сплачують ринковий збір, податки, патент. Люди неодноразово зверталися до селищної ради із проханням облаштування території ринку: провести освітлення, забезпечити санітарний стан та охорону, — розповідає Любов Виноградова, одна з підприємців на ринку.

Під торговий комплекс і ринок відвели земельну ділянку площею 2230 кв. м. Термін оренди становить 10 років. "Новий світ" матиме два поверхи — на першому буде супермаркет, на другому — промислові магазини.

— Зведення ринку планують розпочати протягом шести місяців. Підприємцям тимчасово нададуть альтернативні місця торгівлі в селищі. Після завершення будівництва вони отримають першочергове право на оренду площі в торговельному центрі, — каже Микола Колхановський. — Плата за місце буде не вищою за нинішню.

Чоловік запевняє: це будівництво збільшить кількість робочих місць.

Стихійний ринок "Злагода" існує 10 років. Працює двічі на тиждень — у четвер та неділю.

Зараз ви читаєте новину «Колхановські побудують торговельний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі