середа, 17 вересня 2008 20:40

Киянин помер на вокзалі в Козятині

9 вересня у Козятині неподалік залізничних колій оглядачі знайшли невідомого чоловіка похилого віку. Він був побитий, подряпаний та п"яний. Викликали міліцію та "швидку".

Прийшовши до тями, постраждалий розповів, що падав та побився ще кілька днів тому в стані алкогольного сп"яніння. Де саме це сталося, він не пригадує.

— Може, у Фастові, а, може, ні, — казав чоловік. — Мене звати Петро, я 1948 року народження, живу в селі Семенівка Баришівського району Київської області.

Прізвище вимовити не зміг — чи Петельчук чи Петелько.

— Знайшли постраждалого о 16.30 на перегоні станцій Козятин-Кордишівка, — говорить виконувач обов"язків керівника карного розшуку станції Козятин Володимир Барматов. — Швидка допомога забрала чоловіка до лікарні. Там надали першу допомогу й порекомендували лікуватися в домашніх умовах.

У супроводі працівника міліції Петро пішов на залізничний вокзал. Не дійшовши до нього, йому стало погано, захотів присісти. На очах у працівника міліції Петрові ставало все гірше. За декілька хвилин, ще до приїзду "швидкої", чоловік помер.

— Причина смерті серцевий напад, — зазначає судмедексперт Козятинської районної лікарні, Олександр Шевчук. — Зараз тіло в морзі. Шукаємо рідних, вони й не здогадуються, що з ним сталося.

Зараз ви читаєте новину «Киянин помер на вокзалі в Козятині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі