четвер, 17 липня 2008 17:25

Кілька тисяч євро здали на брухт із газовою плитою

Нещодавно до Надії Кравчук, яка приймає брухт у Козятині, прийшов зблідлий від хвилювання чоловік. "Ви ще не здавали метал на базу?" — запитав.

Його дружина, провідник поїзда, перед відрядженням заховала від злодіїв кілька тисяч євро до духової шафи газової плити. Гроші подружжя збирало на навчання дітей. Чоловік не знав про схованку й здав плиту. Надія Кравчук не встигла передати її на металобазу. Пакунок із грошима знайшли.

Кореспондент "ГПУ" опитав жителів Козятина, де вони ховають гроші. Найпоширенішою схованкою є книги. Кладуть або між сторінками, або скручують трубочкою, проштовхують під корінець. Також тримають гроші в туалетних бачках, люстрах, морозилці, духовці, банках із крупами.

— Можна пластиліном приклеїти пакет із купюрами до дна ванни, або заховати заначку в старі кросівки, — радить козятинець Ігор Пилявиць, 37 років. — Я ховав гроші в перев"язаний пакет у коробку з цвяхами та зверху присипав ними ж.

Також обклеюють доларами стіни, а зверху закривають їх шпалерами. Для цього можна використовувати клейстер, тоді купюри витримують прання.

Зараз ви читаєте новину «Кілька тисяч євро здали на брухт із газовою плитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі