четвер, 21 серпня 2008 20:48

Кам"яні ікони продають по 400 гривень

У вінницькому магазині "Одяг для стін" на вул. Київській продають ікони, зроблені з каменю. Привозять їх із Китаю. На них зображено біблійні сюжети та репродукції творів відомих художників. Є "Мона Ліза".

— Переважно купують ікони біблійних мотивів, — каже менеджер магазину Оксана Танасогло, 29 років. — Найбільше продано образів "Сон немовляти". Як освячували приміщення магазину, ікону "Тайна вечеря" подарували священику. Картини продаємо не освяченими.

Ікони розміром 25х25 см коштують 400 грн, 15х15 см — 250. За 15 грн можна купити образи 10х10 см. Їх вага 3–4 кг.

Зі зворотного боку на кам"яних творах є міцний гачок. У комплекті продають металеві підставки для столу.

На камінь зображення наносять цифровим комп"ютерним друком. Малюнок не втратить кольору, якщо на картину не падатимуть сонячні промені. Поверхню можна протирати вологою губкою.

— Кажуть, що Китай неякісні речі робить, а на кам"яні ікони та картини, вишиті шовковими нитками на шовковій тканині, не надивишся, — розповідає Танасогло. — Такі ікони підходять до будь-якого інтер"єру. Покупці думають, що масляними фарбами намальовані. Як пробують руками, то жартують: "Самі вишиваєте?"

Шовкові картини в магазині продають по 3–4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Кам"яні ікони продають по 400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі