вівторок, 17 червня 2008 17:25

Із "граніту науки" зірвали табличку

Неподалік села Хижинці Вінницького району біля мікрорайону Сабарова обласна адміністрація обіцяла розпочати будівництво мікрорайону, де б жили та працювали науковці. На одному полі планували побудувати офіси та лабораторії для вчених. На іншому мали стояти житлові будинки.

Торік 22 травня радник президента Олександр Зінченко, віце-прем"єр Дмитро Табачник, губернатор Вінниччини Олександр Домбровський та ректор Національного технічного університету Михайло Згуровський заклали на полі символічний "граніт науки". Проте будівництво нового мікрорайону так і не розпочали.

— Жоден із запропонованих проектів по будівництву нас не влаштовує, — говорить голова обласної ради Григорій Заболотний, 56 років. — Нам потрібні проекти, які мають майбутнє, а не тільки щоб використати кошти.

Нині на місці майбутньої вінницької "Силіконової долини" — так у США називається район скупчення наукових інститутів і підприємств — росте жито. Із "граніту науки" на полі хтось зірвав табличку з написом. Сам камінь облущився. Біля нього багато пивних пляшок, поліетиленових пакетів і папірців.

Зараз ви читаєте новину «Із "граніту науки" зірвали табличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі