четвер, 14 лютого 2008 18:18

Із городу пенсіонерки на Вінниччині викачали 50 тонн води

На городі пенсіонерки Тамари Тихнівської у місті Козятин Вінницької області рівень води сягав 80 см. Біля хати було трохи менше. 9 лютого рятувальники викачали 50 т води.

— До Тамари Остапівни приїжджаємо по два рази на місяць уже кілька років. Як тільки сніг розтане чи злива пройде, її город завжди затоплює, — каже начальник Козятинської пожежної частини Сергій Войтюк, 34 роки. — Щоправда, стільки води ще ніколи не відкачували. Було не більше 30–40 тонн.

Живе Тихнівська на вул. Комсомольскій, 34 біля несправної каналізації. Злив погано працює уже десятиріччя. У міськраді Козятина цю проблему вирішують кілька років.

— Щоб відремонтувати ту канаву, треба 300 тисяч гривень, — зауважує начальник відділу надзвичайних ситуацій Козятина Іван Булич. — Будинок розташований за 400 метрів від базару. Нам тоді доведеться всю цю територію переривати. Сім років тому жінці пропонували переїхати в однокімнатну квартиру в житловому будинку в межах міста. Вона відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Із городу пенсіонерки на Вінниччині викачали 50 тонн води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі