четвер, 22 листопада 2007 19:09

Індійська танцівниця виступить 2 грудня

2 грудня у вінницькому драмтеатрі відбудеться вечір індійської культури. Уперше до Вінниці з Делі приїде виконавиця класичного індійського танцю Сароджі Вайд"янатхан. Із 70-річною артисткою виступатимуть дві учениці.

— Це унікальна жінка. Вона має найвищу премію визнання у своїй державі, — каже організатор концерту Сергій Журавльов, 40 років. — 2001 року Вайд"янатхан виступала в Києві. Для нас велика честь, що вона погодилася приїхати. Ми навіть не обговорювали суму гонорару. Поки що взяли на себе оплату проїзду в обидва кінця та проживання.

Крім індусок, на сцені танцюватиме вінничанин Сергій Журавльов зі своєю донькою, 18-річною Лідією. Вони професійно займаються індійським танцем понад п"ять років. 2005-го їздили до Делі на 3-місячні курси, які проводила Сароджі.

У фойє продаватимуть страви індійської кухні мережі вегетаріанських кафе "Дамодара" з Дніпропетровська.

— Варто спробувати рис по-індійськи з овочами, — додає Журавльов. — Пальчики оближете, коли скуштуєте "Ладду". Десерт готують із густої сметани, сиропу та кокосової стружки. Зовні схожий на "Рафаелло".

Квитки за 40–150 грн можна придбати в касах драмтеатру.

Зараз ви читаєте новину «Індійська танцівниця виступить 2 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі