четвер, 12 травня 2011 18:31

"Їм у ресторані своєї матері. Сам не готую"
5

Богдан Бровко, 20 років.

Син міського голови Могилева-Подільського.

Має бізнес із переробки металу. Родина Бровків володіє кількома заводами. Мати керує власним рестораном "Петро Палац".

— Грузимо вагони з металом на Донецьк, Росію, — розповідає Богдан. — Робота важка. Торік навіть не поїхав нікуди на відпочинок, бо не мав часу. Іноді їздимо з друзями на футбольні матчі по Україні. Раніше їздив у Єгипет, Туніс, Арабські Емірати.

Кілька місяців тому Бровко замість "Мазди CX7" придбав жовте БМВ.

— Зустрічаюся з дівчиною, але поки про весілля не йдеться. Хочу, щоб моя дружина була слухняною, поважала чоловіка і була безкорислива. Подарунки дівчатам роблю на свята, і не дуже великі. Можу подарувати золотий кулончик чи хороші духи.

Богдан живе сам у триповерховому будинку на березі Дністра у Могилеві-Подільському. Для прибирання наймає хатню робітницю.

— Їм у ресторані своєї матері. Сам не готую. Взагалі не люблю домашньої їжі.

Одягається у фірмових магазинах "Адідас", "Рібок", "Пума".  Недавно придбав джинси за 1000 грн і годинник за 5 тис. грн.  Має золотий годинник "Еспіріт", подарував брат на 18-річчя.

Василь Горбович, 34 роки.

Власник комп'ютерної фірми. Важкоатлет.

Півтора року вживає лише сиру їжу. Не п'є, не курить. Мешкає в приватному будинку за Вінницею.

— Поряд яблуневий та вишневий сад, ще є город соток до 10. Посадив гарбузи, моркву, огірки. Картоплі мало. Бо небагато її їм. Сира не особливо смачна. Узимку, коли мало свіжих овочів і фруктів, можу запарити гречку. Подобаються зернята, горіхи. Минулого року зекономив на м'ясі три тисячі гривень. Витратив на солярку. У мене "Фольксваґен Транспортер".

Два-три рази на тиждень займаюся спортом. Їжджу на сплави, ходжу в походи. З дитинства був прихильником здорового життя. Курити спробував ще в школі. А от з алкоголем ніколи не дружив. Найміцніше, що пив, — пиво, і то чотири роки тому. Кави також не вживаю. Лише джерельну воду та соки фреш.

— Шукаю гарем для обробки землі, — жартує. — Дві дружини для господарства, одна для душі. Та якщо чесно, женитися поки що не рвуся. Я слабо рахуюся з чужою думкою, тому й живу, як Карлсон. У повному розквіті років, один, тільки під своєю кришею.

Запевняє, може покохати та зжитися з людиною, яка не дотримуватиметься сироїдіння.

— Їжа — не критерій. Головне, щоб жінка не палила і не пила. Якщо лише по святах, то нормально.

Олексій Некрасов, 31 рік.

Власник агенції "Весільний генерал".

У весільному бізнесі 14 років. Живе в приватному будинку в мікрорайоні Слов'янка у Вінниці.

— Усе комусь організовував сім'ї, а про свою серйозно не думав. Вже вирішив, що за рік-два з холостяцьким життям буде покінчено. Готовий до сім'ї, до трьох дітей. Мрію, щоби дружина вміла добре готувати. Отой шлях до чоловіка, що пролягає через шлунок, — це про мене. Раніше звертав більше увагу на зовнішність. Подобалися модельні блондинки. Тепер важливіша внутрішня краса.

Олексій звик дарувати жінкам квіти й коштовності.

— Правда, супердорогих не вручав. Та коли надумаю вінчатися, планую замовити щось і у "Тіффані", — додає. — Вінчатися хотілося б храмі Воскресіння Христового у Форосі в Криму. Там вінчалися акторка Анастасія Заворотнюк із фігуристом Петром Чернишовим, телеведуча Оксана Марченко з політиком Віктором Медведчуком. Замість пишних застіль поїхав би в навколосвітню подорож.

Перед одруженням оформить весільний контракт.

— Мало хто знає, що Вінниця на другому місці в Україні за їх оформленням. Низько воювати через виделки при розлученні. Краще до весілля подумати, кому вони дістануться.

Костянтин Станіславський, 25 років.

Шоумен і телеведучий вінницького телеканалу "ВІТА".

Під псевдонімом Кoсмос працює ведучим вечірок у київському нічному клубі "Делюкс" і вінницькому "Планета мода-бар"

— Ніколи не знайомлюся з дівчатами у клубах і ресторанах. Там немає часу достатньо роздивитися людину, та і не мій це контингент. На вулиці теж не знайомлюся, бо їжджу в авто.

Два тижні тому Костянтин придбав новий автомобіль "ніссан" червоного кольору. Таке авто коштує близько $20 тис.

— Це моя перша нова машина. До неї штук 10 беушних поміняв.

Жінки самі шукають зустрічі із Космосом.

— Найчастіше просять підвезти. Я підвожу, але телефон не прошу, рук не простягаю. Ще шукають мій телефон через знайомих, в інтернеті. Раз у місяць точно хтось подзвонить. Розмовляю з дівчатами коректно. Якщо вона настільки смілива, що наважилася перша підійти, це треба поважати.

Про родину мріє вже три роки.

— Коли мені був 21 рік, загинув батько. Я став главою сім'ї. Тоді побачив себе як чоловіка, хазяїна, батька для свого брата 10-річного Кирила, друга для мами. Через рік я зрозумів, що хочу свою сім'ю.

Мстислав Шостак, 20 років.

Модель. Син найбагатшого лихваря Вінниччини Василя Шостака.

Закінчує четвертий курс Вінницького торгово-економічного інституту.

— Наступного року планую перевестися на заочний і займатися бізнесом, відкрити ювелірний магазин. Працюю з 12 років, займаюся модельним бізнесом. Заробляв до тисячі доларів. Перші гроші витрачав на розваги. Точно знаю, що неготовий працювати фізично. Можу годинами ходити по магазинах із сестрою чи з друзями.

— Хочу одружитися через п'ять років, як мій старший брат Януарій. Я не шукаю собі таку дівчину, щоб уміла готувати, стірати, прибирати. Мені потрібна людина, яка буде мені другом, яка зуміє спокусити, зрозуміти, підтримати. Це має бути жінка з характером, трошки стервозна. Більше подобаються дівчата з каштановим волоссям. Звертаю увагу на руки — вони мають бути доглянуті, з акуратними нігтями, гладенькі.

Мстислав носить на шиї золотий ланцюжок вагою 80 г, має печатку з діамантами, яку йому подарували батьки.

— Найдорожчий подарунок, який мені зробив батько на 18-річчя — будинок за мільйон доларів у Львові. Планую перебратися туди.

Їздить на машині "Шевроле Каприз". Планує купити джип "Порше Кайєн".

Зараз ви читаєте новину «"Їм у ресторані своєї матері. Сам не готую"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі