пʼятниця, 18 липня 2008 19:13

Ілля Ковальов загинув на свій день народження

Святкування 8-річчя свого сина Іллі вінничанка Наталя Ковальова вирішила перенести з п"ятниці на суботу, 12 липня. Замовила артистів.

— Такий концерт устроїли для дітей, — показує на будинок за парканом сусідка баба Дуня, 80 років. — Ми через забор дивилися, як вони конкурси задають. Ілля спритний, де яке заданіє, першим прибігає, лучче всіх робить. Тільки кричать йому: "мо-ло-дєц!".

Артисти поїхали. Потім діти гралися на подвір"ї самі. Біля погреба знайшли металевий дріт без ізоляції. Хлопчик взявся за нього обома руками.

— Та діти казали, що теж брали його одною рукою, і нічого, — продовжує жінка. — А Іллю так током вдарило, що він аж відлетів і головою об доску. Всі до нього, та де там! Три "скорі" приїхали, дві міліції, але ніхто не спас.

Будинок родини Ковальових на вул. Червонофлотській виділяється серед сусідських хат високим сучасним парканом і новим дахом. Хлопчик жив із матір"ю та бабусею.

— Його батько в Москву поїхав на заробітки, так і остався там, — махає рукою сусідка. — Наташі тільки син і лишився утєшенієм. Вона з нього пилинки здувала, не знала, чим накормити повкуснішим. До Іллі три вчительки приходили язикам вчити. Але, видно, така його доля.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Ковальов загинув на свій день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі