четвер, 18 вересня 2008 20:44

Ігор Шарко став кращим в Україні водієм тролейбуса

 

У Вінниці пройшли всеукраїнські змагання серед водіїв тролейбусів, які приїхали з 15 міст України. Демонстрували знання правил дорожнього руху, будови тролейбуса та його технічних даних, вміння обслуговувати та спілкуватися з пасажирами, майстерно керувати.

Переможцем за результатами конкурсів став вінничанин Ігор Шарко, 37 років. Він найкраще керував тролейбусом.

— Я набрав 40 штрафних балів, найменше за всіх, — радіє Ігор. — На змаганнях потрібно було проїхати тролейбусом поміж двох перешкод і не зачепити їх, на обмеженій швидкості проїхати канаву, заднім ходом потрапити в бокс, їздити "змійкою". Получалось усе, складно було тільки подолати хвилювання. Це мої перші змагання. Суперники сильні, особливо з Києва, Горлівки та Сімферополя.

Ігор має два роки водійського стажу.

— Тролейбус не складний вид транспорту, але спочатку було важко звикнути до його габаритів, слідкувати за рухом і дорогою, — продовжує переможець конкурсу. — Нову роботу полюбив швидко. Люблю приносити користь людям. Хоча для цього доводиться зрання вставати, за опівніч повертатися додому.

Ігор Шарко любить їздити на легковиках, але власної машини не має. Як переможець змагань отримав у подарунок телевізор GVC.

Чоловік із дружиною Ларисою виховує двох синів: 9-річного Віктора і Влада, 14 років. Любить грати у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Шарко став кращим в Україні водієм тролейбуса ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі