четвер, 07 серпня 2008 19:21

Григорій Рубаник виграв скутер

На Центральному стадіоні Вінниці 2 тис. футбольних уболівальників оплесками вітають чоловіка, що спускається з трибун і прямує на поле. Там його очікує новий скутер, володарем якого він став несподівано для себе.

1 серпня в перерві матчу третього туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги вперше в історії місцевої команди "Нива" розігрували призи для вболівальників. Володарем пилососа, телевізора, мікрохвильової печі, велосипеда і головного призу скутера "Дефіант" міг стати кожен.

— Я навіть не знав, що тут щось будуть розігрувати, — каже 71-річний Григорій Рубаник. — Я на ньому їздити все одно не вмію і вчитися не буду, тому віддам 24-річному внуку Дімі.

Разом із двома журналістами відтягує суперприз із бігової доріжки.

— Петрович, виставляйся за мопед, — кричать йому приятелі.

Чоловік дивиться на блискучо-чорний скутер.

— 1981 року тодішній директор стадіону Георгій Петровський у порядку жарту подарував мені шкіряний м"яч, як найкращому вболівальникові, — веде далі Рубаник. — А тут другий раз за рік прийшов на матч і відразу пощастило.

На лавці сидить 24-річний Олександр Колаєв. Поруч стоїть виграний ним велосипед. На матчі вінницької футбольної команди він уперше. Про призи нічого не знав.

— Діду віддам, — говорить Олександр. — Він йому педаль почине і їздитиме. А то велосипед новий, а педаль уже розбита. Я би краще забрав телевізор. Я у Вінниці тимчасово, поїду до Нью-Йорка. Я там масажистом працюю. І чотири місяці назад виграв там палатку.

Як повідомляють у прес-службі команди "Нива", призи для глядачів будуть на кожному домашньому матчі. У кінці першого кола національних змагань серед уболівальників розіграють автомобіль "ВАЗ 2107". Ще одна сімка отримає свого володаря в кінці чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Рубаник виграв скутер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі