середа, 23 січня 2008 17:46

Година оренди трамвая-ресторану коштує 200 гривень

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  За столиком у трамваї-ресторані сидять начальник трамвайного депо у Вінниці Ігор Кравченко (в центрі) та інженер-технолог Роман Зелінський, який встановлював у вагоні настільні лампи та музичний програвач
За столиком у трамваї-ресторані сидять начальник трамвайного депо у Вінниці Ігор Кравченко (в центрі) та інженер-технолог Роман Зелінський, який встановлював у вагоні настільні лампи та музичний програвач

У січні на вулиці Вінниці виїхав трамвай-ресторан на 26 місць. Його переробили з подарованого торік місту швейцарського трамваю.

— Трамвай можна замовити на святкування днів народжень, вечірок, невеликих весіль, — проводить до вагона начальник трамвайного депо Ігор Кравченко, 26 років. — Він може їздити всім містом. Їжу та напої люди приносять з собою. Усередині немає бару та кухні. Проте є музика.

Кравченко вмикає у кабіні водія цифровий плеєр, лунає пісня Вєрки Сердючки "Все будет хорошо".

На вікнах червоні картаті занавіски. У салоні демонтували половину сидінь. Решту розвернули одне навпроти одного й між ними поставили столики.

— Столиків у нас чотири. За кожним може сидіти по чотири людини, — продовжує Кравченко. — На них поставили світильнички, що горять не яскраво, а романтично, як свічки.

Переоблаштували вагон-ресторан працівники трамвайно-тролейбусного управління. Столи виготовляли у їхньому столярному цеху із купленого ДСП. Інженери депо спроектували все так, що за два дні трамвай можна переробити на звичайний. Якщо ресторан користуватиметься попитом, до нього причеплять ще один вагон із довгим столом.

— За таким можна й весілля святкувати. Уже дзвонили люди, питалися, чи можна замовити, — додає Ігор Кравченко.

Замовляли трамвай-ресторан двічі. Першими були учні підшефної ТТУ школи N26. 13 січня трамвай-ресторан для працівників замовила місцева фірма.

Зараз ви читаєте новину «Година оренди трамвая-ресторану коштує 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі