пʼятниця, 04 травня 2007 07:00

Георгій Сердюк підпалив себе в туалеті

У середу 18 квітня 70-річний гайсинець Георгій Сердюк залишився вдома сам. Його син 45-річний Леонід ненадовго відлучився з хати. Старенький знайшов сірники та зачинився в туалеті. Там він почав палити папір у відрі. Випадково полум"я перекинулося на шпалери, якими був обклеєний туалет. Першим дим побачив сусід Олександр Іванов, 66 років. Він схопив два відра води, перескочив через паркан і почав гасити вогонь. Його дружина, 65-річна Людмила, зателефонувала на "01".

— На старенькому загорівся одяг, — розповідає заступник начальника гайсинського райвідділу МНС Микола Мудрак, 31 рік. — Чоловік отримав сильні опіки вісімдесяти процентів тіла.

За два дні він помер у лікарні.

Леонід розповідає, що його батько безпорадний, як мала дитина:

— Я постійно ховав від нього сірники, аби він не скоїв чого, — зітхає. — Він переніс два інсульти, самі розумієте, як то воно. Не міг дати собі ради. Ходив повільно і тільки з паличкою, тому, може, сам і не встиг вискочити з туалету.

Георгія Сердюка поховали в Гайсині.

Зараз ви читаєте новину «Георгій Сердюк підпалив себе в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі