четвер, 06 березня 2008 18:07

Газовики вимагають по 26 гривень щомісяця

Селяни Козятинського району зіткнулись із нововведеннями з боку газовиків.

— По селу від хати до хати ходив слюсар з газової контори, — розповідає Ганна Муляр з Михайлина. — Повідомляв, що відтепер кожному  доведеться платити не лише за спожите, а ще й 26 гривень щомісячно за обслуговування регулятора тиску газу.

У селі 180 газифікованих будинків. Біля кожного встановлений регулятор тиску. За обслуговування "Вінницягаз" лише з михайлинців щомісяця отримуватиме понад 4 тис. грн додаткових надходжень.

— Справді, таке нововведення закладене в усіх цьогорічних договорах, — пояснює головний інженер Козятинського газового господарства Тамара Янковчук. — Стосується тих споживачів природного газу, до будинку яких підведений регулятор тиску.

Віра Трончук із Непедівки, яка була касиром та секретарем сільського газового кооперативу, зауважує: люди не платитимуть.

— Якщо споживачі відмовляться сплачувати, подача газу до їхніх осель буде припинена, — повідомила Тамара Янковчук. — Такі умови нам диктує "Вінницягаз".

Тих, у кого біля будинків регулятори тиску не встановлені, нововведення не стосуються.

Зараз ви читаєте новину «Газовики вимагають по 26 гривень щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі