середа, 18 червня 2008 18:15

Ганна Підсадна попросила в губернатора машину

Кортеж губернатора Вінниччини Олександра Домбровського в селі Рахни Лісові Шаргородського району Вінниччини зустріла юрба босоногих дівчат. Їх у багатодітній сім"ї Баланів шість. 47-річний Сергій та його дружина Зінаїда, 37 років, виховують також трьох хлопчиків.

— Найстарша в нас Алла, їй 18, — усміхається Зінаїда, показуючи поглядом на серйозну дівчину. — А це наш найменший спить — 2-річний Тимофій.

— Три роки тому придбали будинок за 1800 доларів, — каже Сергій Балан. — Почали будувати, але зробили тільки це.

Чоловік показує на пусту без дверей і вікон коробку.

— Щоб закінчити будівництво, вам треба 100 тисяч гривень. Але за ці гроші можна придбати вже готовий будинок, — звертається Домбровський. — Найдете такий — цю хату продайте. Якщо ні — добудовуйте. Відразу всі гроші вам дати не зможемо, дамо половину суми — 50 тисяч.

Недалеко живе ще одна багатодітна сім"я. У Підсадних десять дітей — шість дівчат і чотири хлопці. Вони, як і Балани, отримали в подарунок цукерки і 20 курчат.

Ганна Підсадна, 38 років, розповідає про своїх дітей. Її чоловік, 40-річний Павло, інвалід ІІ групи, у від"їзді.

— У нас віруюча сім"я, усі діти захоплюються музикою, — каже жінка.

— Головне, щоб діти в люди вибилися, а ми з чоловіком якось будемо терпіти.  Може, тільки якусь машину чоловіку, йому трудно ходити, він інвалід.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Підсадна попросила в губернатора машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі