середа, 23 січня 2008 17:47

Галина Драчук хотіла зробити клумбу квітів

73-річна Галина Драчук із села Хомутинці Калинівського району Вінниччини приїхала зранку на ринок у райцентр купити продуктів. Зазвичай на ринок вона їздить із сином Василем. Цього разу поїхала сама.

Згодом жінка поспішила на рейсовий автобус у село о 10.10. Удома залишалася сама її 93-річна мати Надія Белінська, яка вже не ходить. На зупинці центрального автовокзалу міста Калинівка Галина поскаржилася пасажирам на біль у серці. Диспетчер автовокзалу викликав "швидку". Люди допомогли Галині присісти на лавку. За кілька хвилин, доки приїхали медики, вона померла від гострої серцевої недостатності. У неї було хворе серце.

У Калинівський район, ближче до сина, сім"я Драчуків приїхала два роки тому. Раніше жили в Городищі Деражнівського району на Хмельниччині. Там Галина Володимирівна 40 років працювала медсестрою в сільському медпункті. Жінка дуже любила квіти. Навесні біля свого нового помешкання хотіла посадити клумбу.

Менший син Галини Драчук 45-річний Валерій проживає в Одесі. Виховує 15-річну доньку Анастасію. Старший син Василь, 48 років, живе в Калинівці. Працює машиністом на залізниці. Має двох синів.

Галину Драчук поховали на кладовищі біля чоловіка Степана в селі Городище Деражнівського району на Хмельниччині 19 січня, на Водохреще.

Зараз ви читаєте новину «Галина Драчук хотіла зробити клумбу квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі