четвер, 30 липня 2009 18:06

Фанеру стелять під паркет

— У вас найдешевші ціни по Вінниці, — говорить продавцю оптового складу будматеріалів на вул. Тарногродського, 24-річний Дмитро Ткачук. Він спеціально приїхав з райцентру Літин придбати фанеру. — Збираюся вдома паркет стелити. От майстри й посовітували звернутися до вас.

На складі широкий асортимент якісних матеріалів із деревини: фанера, плити ДВП, софтборд.

— Останнім часом люди особливо охоче беруть фанеру, — говорить директор складу В"ячеслав Ясинський, 36 років. — Це легкий, надійний, зручний та економний матеріал. Облицьовують нею стіни, роблять перегородки, обшивають вантажівки. Попитом користуються і плити ДВП. Це чудовий теплоізоляційний матеріал для даху, перекриття між поверхами та гарна "плаваюча" підстилка під паркет і ламінат. А плитами товщиною від 3,2 до 5 міліметрів цікавляться меблевики. Роблять із них задні стінки та полиці для шаф, тумб і диванів, спинки ліжок, перегородки.

Покупець Дмитро Ткачук підходить до стендів зі зразками продукції.

— О, це щось новеньке, — мацає плиту. — Що воно таке?

— Це софтборд — сучасний екологічно чистий тепло- та звукоізоляційний будівельний матеріал, — пояснює В"ячеслав Миколайович. Він є офіційним представником російської компанії-виробника софтборду Wооdwaygroup. — Матеріал застосовують для утеплення та звукоізоляції фасадів, підлог, дахів, перекриття між поверхами. Це альтернатива підстилці з ДВП під паркет і ламінат. Підлога виходить тепла і не дзвенить.

Ясинський каже, що софтборд — це те ж натуральне дерево, але розмолоте на волокно і розпушене. Волокна розміщені так, що створюють опір теплопередачі та своєрідний арматурний каркас. 20-міліметрова плита софтборд прирівнюється до цегельної кладки товщиною 150 мм та бруса із сосни товщиною 70 мм. При цьому софтборд має ряд переваг. Він запобігає появі конденсату і пропускає повітря.

— Така велика кольорова гама! — дивується Дмитро Ткачук. — Ось цей вишневий гарний. Хай закінчу з ремонтом усередині, тоді приїду до вас ще й по забор.

Профнастили використовують для швидкого монтажу станцій техобслуговування, гаражів, гіпермаркетів, заводів, парканів і реставрації старих будинків.

Склад будматеріалів працює з 9.00 до 17.00 без перерви за адресою: м. Вінниця, вул. Тарногродського, 24, тел.: (0432) 57 56 43, (067) 504 95 64, факс (0432) 67 02 74. Можлива доставка замовлень.

Зараз ви читаєте новину «Фанеру стелять під паркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі