четвер, 17 липня 2008 17:23

Факел гармонії буде у Вінниці 18 липня

18 липня до Вінниці прибуде команда бігунів глобальної факельної естафети "Всесвітній біг заради гармонії". Усі бажаючі можуть приєднатися до них о 16.30 поблизу тролейбусної зупинки по вул. Чехова, о 16.40 — вул. Привокзальна, о 16.50 — Головпоштамп. Урочиста зустріч команди відбудеться о 17.00 на Фонтанній площі Центрального парку.

— Можна буде потримати палаючий факел під час зустрічі команди в парку, — каже 35-річний Ігор Мудрик, відповідальний за проведення естафети у Вінницькій області.

"Всесвітній біг заради гармонії" запропонував атлет та філософ Шрі Чинмой 1987 року. Команди створені з людей різного віку та соціального статусу всіх країн-учасниць. Учасники несуть палаючий факел, щоб заохотити до здорового й активного способу життя й сприяти дружбі та взаєморозумінню між народами.

Цьогоріч бігуни європейської команди стартували 27 березня у столиці Італії Римі. Вони пройдуть 48-ма країнами Європи та фінішуватимуть 6 жовтня в Празі, столиці Чехії. Довжина маршруту 27 тис. км.

Україну планують подолати через Чернігівську, Київську, Черкаську, Вінницьку, Хмельницьку, Тернопільську та Львівську області.

"Всесвітній біг" проводять за підтримки Кабінету Міністрів та Всеукраїнського центру фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх".

Зараз ви читаєте новину «Факел гармонії буде у Вінниці 18 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі