четвер, 05 червня 2008 17:20

Джекі Чан уперше озвучив мультик

5 червня відбулася прем"єра мультиплікаційної комедії "Кунг-фу Панда", відзнятої на студії "Дрім Воркс Анімейшн". Ролі озвучують: Джекі Чан, Анджеліна Джолі, Джек Блек, Дастін Хоффман. У російській версії персонажі розмовляють голосами Михайла Галустяна, Ганни Семенович, Аліси Гребенщикової й Іллі Лагутенка. Це перший анімаційний фільм, в озвучуванні якого взяв участь Джекі Чан. Його голосом розмовляє наставник панди з бойових мистецтв.

Панда По — одна з найледачіших тварин у Мирній Долині. Але коли загрожує небезпека, товстунові По призначено виконати давнє пророцтво — врятувати Долину від сніжного барса Тай Луня і його прибічників. Проти своєї волі По стає обраним. Незграбний, ледачий і постійно голодний герой змушений під керівництвом учителя Шифу тренуватися в компанії з визнаними майстрами бойових мистецтв — Мавпою, Журавлем, Тигрицею, Богомолом і Гадюкою.

Зараз ви читаєте новину «Джекі Чан уперше озвучив мультик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі