четвер, 25 вересня 2008 17:16

Двоє чоловіків загинули в колекторі ставка

Увечері 23 вересня неподалік села Сишанськ Козятинського району Вінниччини 60-річний Олексій Перов та Сергій Літинський, 32 роки, хотіли спустити місцевий ставок. Чоловіки мали зібрати рибу.

Олексій та Сергій зірвали з труби-колектора дерев"яний засув, що тримав воду в ставку від виливу.

Приблизно о 23.00 водяною хвилею Літинського знесло в трубу. Перов намагався його врятувати, але його також затягнуло. Тіла загиблих почали шукати зранку.

— Ставок нічийний. Знаходиться в безлюдному місці, за кілька кілометрів від села, — каже голова сільради Зозулинців, до якого входить Сишанськ, Олександр Максимчук, 42 роки. — Він невеличкий, скільки в ньому тієї риби було.

Максимчук розповів, що Літинський родом із Сишанська. Останнім часом офіційно не працював. Підробляв по людях. Залишився сиротою в 11 років.

— А Перов із сусіднього села Коритовата, — продовжує сільський голова. — Сергій був братом його тітки, яка також померла. Перов жив самотньо, запросив Літинського до себе переселитися.

Поховали Перова та Літинського в різних селах на місцевих кладовищах.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків загинули в колекторі ставка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі