середа, 23 квітня 2008 18:18

Двох монтажників задавила стіна

Минулої п"ятниці опівдні стався обвал стіни на території колишнього електротехнічного заводу у Вінниці. Вона упала на двох чоловіків, які допомагали будівельникам демонтувати будівлі.

56-річний монтажник Іван Погоріляк із Кіровограда загинув на місці. За годину в лікарні помер і 46-річний вінничанин Олександр Рибачук. Лікарі повідомляють, що в чоловіка був травматичний шок, черепно-мозкова і закрита травма грудної клітки, забій серця.

— Створено комісію, яка розслідує ситуацію, — говорить головний інспектор Вінницького теруправління Держгірпромнагляду 46-річний Сергій Белієнко. — Відомо, що чоловіки випадково опинилися біля цегляної стіни на заводі. Вони працювали монтажниками. Підійшли до стіни забрати свої інструменти якраз у той момент, коли вона почала валитися. Нещасний випадок стався в робочий час. Усі витрати на похорони має компенсувати підприємство.

Відомо, що основна частина збанкрутілого заводу належить частково турецькій фірмі "АДМ-інвест", частково — вінницькій фірмі "Ма-Кі".

В Олександра Рибачука залишилися дружина та неповнолітня дитина. У його колеги родини немає.

Зараз ви читаєте новину «Двох монтажників задавила стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі