четвер, 10 лютого 2011 17:03

Два підприємства надають кімнати в гуртожитках

"Я живу в селі з мамою. Маю кілька спеціальностей, але в селі роботи нема. Хочу знайти місце у Вінниці. Чи дають зараз на заводах гуртожитки?"

Запитує Анатолій Мазурик

із села Сапіжанка Шаргородського району.

— У Вінниці є 78 гуртожитків. Із них 11 відомчих. Підприємств, що забезпечують працівників житлом — два, — говорить начальник управління житлово-комунального господарства Вінницької міськради Сергій Кушнір, 30 років. — Завод "Маяк", що виготовляє обігрівачі, неодруженим чоловікам надає кімнати в гуртожитку по вулиці Порика. Там 180 кімнат з євроремонтом. Живуть по двоє-четверо. На вісім кімнат — кухня, туалет і душ. Проживання коштує 100 гривень на місяць. На швейній фабриці "Володарка" є потреба у швачках. Їх поселяють у відомчий гуртожиток по вулиці Коцюбинського. Там 43 кімнати. Живуть по двоє-троє. Узимку платять 150 гривень, улітку — 100. На кожному поверсі є кухня, душ і санвузол.

Вінницька лікарня №3 має 5-поверховий гуртожиток для персоналу на вул. Смирнова. На двох поверхах живуть сім'ї. Достатньо, щоб працівником лікарні був хтось один із подружжя. Неодружені живуть у кімнатах по двоє-троє.

Зараз ви читаєте новину «Два підприємства надають кімнати в гуртожитках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі