понеділок, 12 травня 2008 18:49

Дорожнє табло попередить про снігопад

Філія Немирівського підприємства "Вінницяоблавтодор" цього року має відремонтувати 3,5 км дороги в Липовцях Оратівського району і 2,5 км від села Кунки до границі Немирівського району.

У Немирові знаходиться один із кращих в області асфальтних заводів, тут придбали нові асфальтоукладач, розміточну машину, піскорозкидач, автогрейдери. Дорожники за сучасними технологіями додають до асфальтобетону бітумну емульсію.

— У цьому році встановимо дві метеостанції з табло, на яких відображатиметься температура покриття, — розповідає начальник філії 41-річний Віктор Погребняк. — Комп"ютер за три години попереджатиме водіїв про наближення снігопадів чи ожеледиці.

Філія обслуговує 110 км дороги Стрий—Кіровоград—Знам"янка від західного кордону до центру України. Рух великовагового автотранспорту по ній щорічно збільшується на 1 тис. одиниць. Треба зробити цю дорогу платною, вважає Погребняк. Але поряд має бути альтернативна безплатна дорога.

Зараз ви читаєте новину «Дорожнє табло попередить про снігопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі