пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Домбровський очолив обласний штаб "Нашої України"

Керівником обласного виборчого штабу блоку "НУ-НС" став голова облдержадміністрації ОлександрДомбровський, 45 років. Новим головою обласної організації "Нашої України" на конференції 29 липня обрали першого заступника губернатора Валерія Коровія, 42 роки.

Попередній керівник осередку 50-річний Микола Сокирко 11 липня склав повноваження і вийшов із партії. Він пояснив це незгодою з політикою керівництва "Нашої України".

Кандидатуру Валерія Коровія на голову обласної організації запропонували приїжджі партійці Петро Порошенко та Володимир Поляченко.

Декілька місцевих "нашоукраїнців" висували на цю посаду керівника виконкому обласного осередку Валентину Королькову, 41 рік. Вона відмовилася без пояснення причин. Після обрання Коровій підійшов до Королькової. Вони обійнялися і поцілувалися.

— А я утримався від голосування за Коровія. Обіймати дві посади йому буде надзвичайно важко, — каже голова Староміської районної організації у місті Вінниці Анатолій Вовк.

На конференції був присутній член політради "НУ" Петро Порошенко, 41 рік.

— Закон не заперечує перебування держслужбовців на партійних посадах  на громадських засадах, — заспокоював Порошенко. — Губернатор, який очолив штаб, на час перегонів має брати відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Домбровський очолив обласний штаб "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі