понеділок, 07 липня 2008 18:40

До табору "Пролісок" їдуть із Києва та Москви

Закінчується перша зміна в Козятинському таборі "Пролісок" на Вінниччині. Нині там оздоровлюється 188 вихованців, з-поміж яких 50 дітей-сиріт.

Вихованці задоволені відпочинком.

— Найбільше дітям подобається конкурс на звання Міс та Містера табору та інтелектуальна гра "Пізнайко", — розповідає заступник директора закладу з виховної роботи Таміла Михальнюк, — Єдине, що не дозволено, це купання у ставку, адже вода ще холодна. Хоча родзинкою нашого табору є саме став та чудовий ліс із лелечими гніздами. В Україні є лише два місця, де стільки лелечих сімей.

Годують дітей п"ять разів на день. У раціоні — цитрусові, печиво, фрукти, сир, м"ясо, солодощі, риба. через день привозять морозиво.

— У нас оздоровлюються діти з Козятинщини й з інших регіонів України, — каже директор табору Сергій Стецюк, 42 роки. — Цього року з Києва вперше до нас приїхала восьмирічна дівчинка-мусульманка Фатіма. Удруге оздоровлюється хлопчикмосквич.

Путівка до "Проліску" коштує приблизно 1000 грн. За літо в таборі можуть оздоровитися майже 800 дітей. Кожна в останній день відпочинку отримує на згадку сувенір. До кінця літа в таборі відпочиватимуть вихованці Самгородоцької, Дашківської та Іванівської шкіл-інтернатів.

Зараз ви читаєте новину «До табору "Пролісок" їдуть із Києва та Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі