середа, 02 липня 2008 18:51

Дмитро Афанасов освідчився під час вручення диплому

Автор: фото: Оксана ДУНСЬКА
  22-річний Дмитро Афанасов з 20-річною Вікторією Сидорук ідуть вулицею Брацлава. Щойно дівчина отримала диплом про закінчення коледжу і золоту обручку від коханого
22-річний Дмитро Афанасов з 20-річною Вікторією Сидорук ідуть вулицею Брацлава. Щойно дівчина отримала диплом про закінчення коледжу і золоту обручку від коханого

"Диплом вручається Вікторії Сидорук, — нахилився до мікрофона заступник із навчальної роботи Брацлавського агроекономічного коледжу Іван Криворучко  під час випуску 27 червня.

20-річна дівчина в короткій жовтій сукні в крупний горошок ступає на килимову доріжку. Директор коледжу Дмитро Рижмань тисне їй руку. Грає туш. Раптом із натовпу вибігає юнак із оберемком бордових троянд. Як стає згодом зрозуміло, то закоханий у Вікторію брацлавчанин 22-річний Дмитро Афанасов. Хлопець стає на коліно. У руці — червона замшева коробочка. Дістає з неї золоту обручку й одягає на палець дівчини.

— Я тебе дуже люблю! — говорить чітко.

Звідусіль лунають вигуки й аплодисменти. Від несподіванки директор коледжу притискає долоню до губів. Юнак цілує дівчину, бере на руки й несе до стіни, де вишикувалася її група.

Опанувавши себе, директор Дмитро Рижмань звертається до присутніх:

— Хлопці, всі дівчата мають покинути цю сцену на ваших руках.

Лунає сміх. Тим часом батьки Вікторії та друзі вмовляють пару попозувати перед фотоапаратом.

— Треба ж таке! Мій чоловік свого часу теж учинив щось подібне, — зі сльозами на очах каже мати Вікторії Ганна Миколаївна, 41 рік.

Тим часом молоді діляться планами:

— Двоє діточок, багато друзів, квартира й котик із чорно-білими латками.

Класний керівник Тетяна Лопайчук, 39 років, роздає випускникам додатки до диплому.

— Банківську справу в нашій групі вивчало тільки шестеро дівчат, але всі знайшли у стінах цього коледжу своїх коханих, — хвалиться вона. — Оце чекаю запрошення на весілля також від Ірини Ошовської, Ольги Ткаченко, Ольги Кушнір, Альони Магденко, Алли Чопик.

Поки тривало вручення дипломів, ще вісім юнаків привселюдно піднесли дівчатам квіти й поцілували. Такого у стінах закладу ще не було.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Афанасов освідчився під час вручення диплому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі