понеділок, 14 січня 2008 20:35

Для "Параду сніговиків" в парках назбирали снігу

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  У вінницькому парку Горького під час ”Параду” підлітки ліплять сніговика
У вінницькому парку Горького під час ”Параду” підлітки ліплять сніговика

Минулої неділі у вінницькому парку Горького пройшов "Парад сніговиків". З півсотні родин взяли у ньому участь.

Організатори роздали скульпторам морквини, серпантин, фарби. Комунальне підприємство "Зеленбуд" привезло 2 т чистого снігу.

— Збирали його лопатами з парку, де менше ходять, щоб листя і грязь не попадалися, — говорить директор "Зеленбуду" Ігор Любавський. — Цим же снігом діти мають гратися. Мій син теж пішов ліпити. Правда, не знаю навіть, що у нього там получилося.

Родина Снігурів привела сина Пашу, 4 роки. Дорослі почали ліпити снігову бабу у вигляді кролика. Паша постійно намагався дотягнутися до кролячих вух.

— Коли я була маленька, мама ліпила зі мною різних сніговиків. Але не традиційних, із трьох шарів, а особливих. Якось виліпили крокодила, потім черепаху. Літні тварини дуже гарно виглядають на фоні сніжної зими. Ніби одразу стає тепліше, — говорить Світлана Снігур.

13-річні Семен Літарчук і Андрій Осадчук прийшли без батьків. Зліпили одну з найвищих скульптур — Бетмена. Він вийшов у зріст дорослої людини.

— Вдома з чорної бумаги вирізали очки і нагрудний знак, — розповідає Семен. — Накидку з ткані зробили. Найважче було руки приліпити. Ми його тренувалися у дворі робити.

Усі учасники отримали пакунки цукерок. "Парад" організувало міське управління у справах сім"ї та молоді.

Зараз ви читаєте новину «Для "Параду сніговиків" в парках назбирали снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі