пʼятниця, 06 липня 2007 07:12

Для нових тролейбусів відремонтували дороги

Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління з наступного тижня випустить на лінію три нові тролейбуси з низькою підлогою.

Машини львівського виробництва. Кожна обійшлася місту більш як у 2 млн грн. На них зможуть без проблем їздити інваліди на візках та матері з колясками. Підлога в тролейбусів розташована на такій же висоті, що й тротуари.

Нові тролейбуси через низьку підлогу можуть їздити тільки по рівній дорозі без вибоїн. Випустять їх на лінію після ремонту основних шляхів.

— Вони підуть по новому маршруту, через муніципальний ринок, який мають відкрити наступного тижня, — каже головний інженер управління Михайло Луценко, 49 років. — Нині вирішуємо, давати цьому маршруту 13-й чи 14-й номер. Колись відкритий 13-й маршрут (Площа Гагаріна — Вишенька) не проіснував і півроку. Ним їздило замало пасажирів. Можливо, ми опустимо нещасливий 13-й номер і перейдемо до наступного.

Зараз ви читаєте новину «Для нових тролейбусів відремонтували дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі