пʼятниця, 18 липня 2008 19:12

Дітям-пільговикам пропонують безкоштовно відпочити

Вінницькі діти-пільговики віком від 7 до 16 років можуть безкоштовно оздоровитися в дитячому таборі "Колос" у селі Ободівка Тростянецького району та санаторії "Зелена діброва" в Крижополі. Відділ у справах сім"ї та молоді міськради має 115 путівок.

Безкоштовні путівки отримають діти з багатодітних і малозабезпечених родин, сироти, позбавлені батьківського піклування, переможці загальноміських, обласних та всеукраїнських змагань, конкурсів та олімпіад.

Першу зміну відкриють 21 липня, другу — 9 серпня. Групи формують відповідно до отриманих заяв. До них слід додати ксерокопію свідоцтва про народження, довідку про склад сім"ї, якщо родина багатодітна, також довідку з управління соціального захисту, якщо родина малозабезпечена, свідоцтво про смерть батьків, якщо дитина сирота, та документи, що підтверджують опіку й ті, які засвідчують перемогу в конкурсах та олімпіадах. Перед від"їздом слід здати медичну довідку.

На відпочинок їхатимуть діти, які цьогоріч не отримували безкоштовних путівок від міськради.

Звертатися до відділу в справах сім"ї та молоді Вінницької міськради, вул. Соборна, 59, к. 218. Тел. 8 (0432) 59 52 82.

Зараз ви читаєте новину «Дітям-пільговикам пропонують безкоштовно відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі