четвер, 03 грудня 2009 18:11

Дітей навчатимуть танців безкоштовно

Тренери вінницької студії сучасних танців "ТриЗет" протягом місяця безкоштовно навчатимуть хіп-хопу дітей віком від 4 до 11 років.

— Коли тренери студії працювали у пришкільних таборах, ми помітили, що діти найбільше люблять саме танцювати, — розповідає Руслан Анфілов, 35 років, начальник відділу в справах сім"ї, молоді та туризму Вінницької міськради. — Тому вирішили організувати такий проект.

Заняття розпочалися із 1 грудня. Діти займатимуться протягом місяця тричі на тиждень. Групи формуватимуть за віком: від 4 до 7 років та від 8 до 11 років. По закінченні навчання організатори відберуть 10–20 осіб для подальшого безкоштовного навчання в студії.

— Ми хочемо вибрати найкращих, аби вони представляли наше місто на чемпіонатах України та світу з хіп-хопу, — говорить засновник танцстудії Іван Козак. — Аби потрапити у відбіркову групу, дитина має якнайкраще засвоїти стандартну програму. Але приглядатимемося до кожного. Буває, зовні непоказна дитина вийде на сцену і станцює краще за інших.

Потрібно принести довідку від педіатра або дільничного лікаря

Заявки для відбору до груп прийматимуть до 6 грудня. Батькам потрібно принести довідку від педіатра або дільничного лікаря про те, що в дитини немає медичних застережень для занять танцями. Із учнями працюватимуть у чотирьох залах у різних районах міста: центр розвитку дитини "Дивосвіт" по вул. Стельмаха, 43-б; дитсадок N3 по вул. Академіка Ющенка, 14; школа N4 по вул. Гоголя, 18 та товариство "Інфракон" по вул. Київській, 16.


По довідки слід звертатися до студії сучасних танців "ТриЗет" за тел.: 097 741 77 88; 093 576 75 65 протягом дня та до відділу в справах сім"ї, молоді та туризму міськради за тел. 59 53 02 із 15.00 до 17.00.

Зараз ви читаєте новину «Дітей навчатимуть танців безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі