пʼятниця, 05 листопада 2010 07:00

Директором став у 16 років

На виборах мера Вінниці переміг чинний міський голова 32-річний Володимир Гройсман. Набрав 78% голосів. Найближчий його конкурент, кандидат від "Свободи" 37-річний Антон Бойдаченко отримав 8.46%

Батько мера, 64-річний Борис Гройсман, був депутатом міськради. Володів ринком "Юність", почав розбудовувати мережу магазинів "Гранд".

— Якби не батько зі своїм ринком, ніхто того Гройсмана не знав би, — каже вінницький політолог Володимир Колісниченко. — Він його і в міськраду привів. У 16 років Гройсман уже був директором комерційного підприємства "Око", а потім — директором ринку "Юність". Батька в місті знали як хорошого господарника. Він першим біля своїх магазинів почав облаштовувати дитячі майданчики, встановлював лавочки, ліхтарі. У магазинах проводив різні акції, цим і завоювали довіру виборців. Ніхто не думав, що Володимир Гройсман переможе на виборах 2006-го. Тоді було близько 20 кандидатів. Його головний опонент — колишній мер Дмитро Дворкіс — зайняв друге місце. Цього року Гройсман виграв тільки завдяки своїм справам. Люди бачать, що в місті йде робота.

Дружина Гройсмана — Альона, старша за нього на п'ять років. Вона має дочку Юлію від першого шлюбу. У подружжя народилася Христина.

 

Зараз ви читаєте новину «Директором став у 16 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі