четвер, 28 червня 2007 07:00

Директор барського коледжу ніколи не скаржився на серце

20 червня в лікарні помер засновник та директор барського гуманітарно-педагогічного коледжу та ліцею 67-річний Микола Комісарчук. За два дні перед смертю Микола Христофорович ще був на робочому місті.

— Перед понеділковою нарадою, 18 червня, йому раптом стало погано, почав скаржитися на біль у плечах, — розповідає заступник та друг Миколи Комісарчука Петро Савчук, 53 роки. — Я переконав його поїхати додому, і сам же відвіз його. Боявся, аби за кермом не сталося чого. Через кілька годин його забрала "швидка" до лікарні. Сказали, у нього обширний інфаркт. Раніше на серце він не скаржився.

Комісарчуки — родина педагогів. Донька Наталя, 40 років, за прикладом матері і батька стала вчителькою, викладає іноземну мову в школі на Закарпатті. За 22 роки існування коледжу Микола Христофорович був його єдиним  директором. На базі коледжу створив обласний гуманітарний ліцей для обдарованої сільської молоді. Збільшив колектив з 14 до 132 викладачів.

Поховали Миколу Комісарчука на цвинтарі в Барі. На похорони зібралися учні коледжу й випускники попередніх років.

Зараз ви читаєте новину «Директор барського коледжу ніколи не скаржився на серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі